Viktig information till dig som väntar på 122 dagar

122dagarre

Som alla, eller en del i alla fall, vet om är boken 122 dagar på väg att släppas.
Planerna från början var att boken skulle komma i april, men sköts sedan fram till maj månad. Nu måste jag tyvärr meddela att 122 dagar igen kommer bli uppskjuten 🙁

Utan att behöva gå in i några direkta detaljer så har jag den senaste månaden varit helt sjukskriven, och kommer med stor sannolikhet att vara sjukskriven ett tag till.
Detta har gjort att jag inte haft möjlighet att göra det som behövts göras för bokens skull, och då jag verkligen vill att 122 dagar på alla sätt ska bli en bra bok känner jag att det är bättre att släppet skjuts fram.
Nu är planerat släpp satt till den 10 juli, eventuellt en vecka tidigare.

Jag har förstått på kommentarer och mail som jag fått att många väntar på denna bok och det värmer ska ni veta, och jag beklagar förseningen, men ibland hittar livet på lite utmaningar som man måste ta itu med först.

Med vänlig hälsning
/Walentine Andersson

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.