Till Daniel: Ensam fattig jul

Tre dagar till julen och jag vill inte Daniel.

Vet inte varför men i år saknar jag dig mer än jag gjorde förra julen. Kanske är det normalt. Kanske är det beroende på att jag är så trött jämt eller så är det helt enkelt så att jag bara inte vill vara här utan dig.

Det blir inte mycket till jul alls i år för mig. Jag kommer sitta ensam och kanske är det lika bra. Jag har gått med en sådan där klump i halsen i veckor nu och jag känner att på lördag exploderar den så då får den väl göra det då. Pengar till julmat har jag inte heller så tja…skitsamma. Pengarna gick till att inte gå under i akut tandvärk igen så.  Jag är så trött Daniel. Jag är så fruktansvärt trött på precis allt. Jag känner mig samtidigt så förbannat ensam men vill inte ha någon omkring mig.  Nu ska jag arbeta i 2 veckor i receptionen och jag vill bara be alla fara åt helvete som jag ser. Fast det går ju inte. Jag ska ju vara trevlig, glad och tillmötesgående. Hur kunde jag vara så dum så jag tackade ja till detta? Var det detta som blev belöningen efter att man gått omkring som en zombie i 2 år nästan? Att hamna i det här? LOL! Och så säger dom att det är jag som har problem med gränser. Kyss mina gränsdragningsproblem i arslet säger jag.

Om 2 veckor fyller jag år och jag har insett att jag inte vill fylla år mer. Det vill väl ingen min ålder men jag vill bara inte fylla år. Jag vill inte leva ett år till me detta så kallade liv.
Jag är så fruktansvärt trött på att vara trött. Jag är trött på att komma till ett arbete och där stämningen är att jag vill hoppa ut genom fönstret och springa därifrån. Jag är trött på att komma hem och va fullständigt slut psykiskt och jag är trött på att aldrig aldrig aldrig veta hur en dag kommer bli.
Jag har insett att jag aldrig kommer längre än så här. Vem fan vill anställa mig? En fet, haltande, outbildad idiot som snart inte kan äta längre för inflammationen i munnen spridit sig så det värker när han äter något som är mer svårtuggat än kokt potatis. Vem vill anställa någon som iofs är ganska bra på att vara lösningsfokuserad, som ALLA säger, och som är snabb som en vessla när han ska utföra något, säger samtidigt ALLA, men han har ju ingen fin jävla titel att komma med. Han har ju inte gått på universitetet och läst en utbildning som egentligen inte tillför hans arbete ett skit. Nej, en sådan vill ingen ha.

Jag vill inte leva ett liv där jag hela tiden vet att när 2 veckor gått är pengarna slut och ångesten kommer allt snabbare över hur jag ska klara sommaren. Kommer jag kunna komma till dig i sommar? Det är det enda jag vill. Du är den ende jag vill träffa även om du ligger 3 meter ner i jorden.
Ibland blir jag avundsjuk när jag hör folk prata om ”Nej vi ska väl bara vara med familjen i jul”. Bara vara med familjen???? Jag hade kunnat sälja en njure för att ha en familj att vara med. De fattar inte hur lyckliga de är som har sin familj som de ”bara” ska träffa.

Fan vad jag saknar dig! Jag tog fram min gamla laptop idag. Den jag hade när vi skypa och bara såg på den. Vet egentligen inte varför men kanske skulle du dyka upp där i din svarta morgonrock igen.
Jag vill inte va ensam mer. Jag vill inte va fattig mer. Jag vill inte vara Walle mer.
Jag vill inte mer….

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

 

Bookmark the permalink.

One Response to Till Daniel: Ensam fattig jul

  1. Lillewi says:

    Walle, finns inga ord att säga som gör det lättare för dig. Det ända jag kan ge dig är styrke kramar att försöka orka med och att en dag, kanske det blir bättre…..en dag. Stor stor varm kram till dig. När allt är som mörkast så tänds ett ljus som ska hjälpa dig på livets väg……..tro, hopp, kärlek….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.