Till Daniel: Idag fick ni en ny ängel i himmelen

Idag fick ni en ny ängel Daniel.
Idag nåddes världen av beskedet att George Michael inte längre finns med oss.

Jag brukar inte ta direkt åt mig när kända personligheter dör men detta var jobbigt för det var ju han!
Han som följt mig i mitt liv. Han vars sånger alltid betytt så mycket.
Han som kom ut samtidigt som jag. Han som kunde sätta ord och ton på så mycket av det jag kände
Han som är den ende artist jag följt sedan jag var 10 år och som jag aldrig slutat lyssna på.
Just han lämnade oss idag och det gjorde mig så ledsen och så sorgsen. För med honom dog liksom en del av mitt liv.
När listor på mina mest spelade artister kommer från Spotify så ligger han i topp. Jag spelar honom jämt vilket alla kan intyga som känner mig. Han är verkligen den ende idol som jag haft och nu finns han inte längre.

Så kom jag att tänka på dig och sedan jag träffade dig är också George Michael en del av oss.
Det var hans musik vi spelade den första kvällen när vi satt och pratade på balkongen.
Samma skiva spelade vi den där kvällen när vi lekte rollspel.
Samma skiva spelade vi när vi gjorde drinkar och samma skiva spelade vi…

Jesus to a child kommer för alltid vara din sång hos mig och än idag gör det ont att höra den samtidigt som den låten för mig står för allt annat än just sorg. Den låten är vår sång. Trots sin sorgliga text väcker den sån kärlek och såna minnen av dig och de där kvällarna tillsammans när det var vi mot världen och där ingen ondska, inga problem och ingen död fanns.
Jag kommer ihåg när jag gjorde minnesfilmen från din sida på FB och många sade ”men du är ju inte med Walle. Ingen av dina texter är ju där”. Nej, men låten var ”min” och låten var ”vår” och det visste jag och det visste du och det räckte.

Så idag fick ni en ny ängel i himmelen. Jag hoppas han sjunger för dig och när du ser honom så tacka honom för den han var och för det han gjorde.
Hälsa honom att jag älskade hans musik och jag älskade hans texter och hälsa honom framförallt för kvällen när jag dansade till Jesus to a child med dig. Hälsa honom att han är en del i att jag…

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.