3. Om Sidan

Om Sidan

Denna sida är min sida.
Ja, detta är min privata sida som startades i november 2012 och där jag sedan dess fritt kunnat skriva, prata, skrika, gråta, skratta, minnas och sörja Daniel.

Då det efter Daniels död blev lite av en tävling i vem som var bäst vän, som visste mest, kände mest, tyckte mest och älskade mest så kände jag att jag inte hade någon lust att vara med i den tävlingen. Så jag startade min egen minnessida, där mina ord var mina ord och ville man inte läsa mina ord så behövde man det inte heller. Denna sida ligger på egen domän och det är upp till var och en att besöka den.
Jag vet redan att denna sida är speciell på många sätt för jag har inte försökt dölja min sorg, min smärta och mina känslor, och det har för övrigt aldrig varit direkt bra på att göra i någon form.
Det har också varit mitt sätt att kunna skriva om det som gjorde att jag känner en sådan saknad efter Daniel.

Detta är också en sida där jag skriver om vad som skett i den anmälan jag gjorde mot sjukhuset som sade sig ”vårda” Daniel. En vård jag anser skickade honom rakt ner i döden.
Jag skriver också, emellanåt, om psykisk ohälsa och om sånt som berör mig. Men det viktiga är att komma ihåg, än en gång, att detta är min sida och ingen annans.

9789174634365Det är många som har läst denna sidas inlägg, och många besöker den än. Det är jag tacksam för. Det är viktigt för mig att Daniel får finnas kvar. Därför släppte jag också boken ”Till Daniel” i december 2013. Den boken innehåller många av de texter som finns i denna blogg med en hel del förklaringar om omständigheterna runt om. För mig känns det faktiskt bra att den finns ute. För nu vet jag att Daniel på ett sätt kommer leva för alltid. När jag är död och glömd, ja när vi alla är döda så kommer Kungliga Biblioteket i Stockholm fortfarande ha kvar boken Till Daniel i sina samlingar. Jag är glad, och lite stolt, över det men mest glad hade jag varit om jag aldrig hade behövt vare sig denna blogg för då hade Daniel levt.

Inläggen på denna sida är delade i Till Daniel och så resten.
De inlägg som startas med just ”Till Daniel” är sånt som jag skriver till Daniel.
Jag tror inte på livet efter detta, men ändå känns det bra att ha mitt egna forum att skriva till honom på. Att i alla fall få känna att han sitter där i sin himmel och kanske läser och ibland ler, men också att han skickar mig styrka att fortsätta med mitt liv för ibland har mitt eget liv känts svårt att leva efter det som hände. Därför blir det ofta mycket tårar och mörka tankar, men det får ni leva med.
Sidan finns därför att jag älskade Daniel, och sidan finns därför att jag älskar honom än.
Till Daniel är precis vad sidan heter: Mina ord Till Daniel.

/Walentine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.