Idag slår vi slag i saken Daniel

t106648fI ett år har jag funderat, tänkt, skrivit, klagat, protesterat och yttrat mig. Ett år har det tagit för Socialstyrelsen/IVO att fundera på om det egentligen är så klokt att skriva ut en påse med mediciner till en som i sitt sjukintyg har inskrivet att han har ångest som tillsammans med impulsproblem kan leda till självskador, och dom har inte kommit på svaret än
Ett år har det tagit för dom att fundera på om det verkligen är så bra att skriva ut folk mitt i nätterna och att det är samma läkare som gör det som 2 dagar innan skriver ”Ökad suicidrisk utanför sjukhusområdet”
Ett år har det tagit för dom att fundera på om det verkligen är rimligt att det ska ta 6 veckor att fixa fram en samtalskontakt, och då till på köpet bara en KBTare trots alla dina demoner du bar på.
Ett år har det tagit för dom att fundera på om din vård var den absolut sämsta vård en vårdgivare någonsin utfört, och om den ledde till din död.

Samtidigt har jag i ett år läst, pluggat in och studerat. Jag kan din journal utantill, och jag kan bokstavligt talat hela din polisrapport utan och innan och där i finns alla svar. Om polisen i Umeå gjort ett bättre jobb hade din död aldrig kallats för självmord så lätt. Om polisen sett dina andra SMS du skicka, om dom tänkt på hur du faktiskt hittades etc så hade saker idag sett annorlunda ut, men allt blev självmord och saken var klar för alla nästan, utom oss som inte köpte det där tramset.

Nu har jag tröttnat på allt det här. Idag Daniel tänker jag en gång för alla bevisa att du inte tog ditt liv medvetet. Hur frågar du dig?
Allt är mycket ”enkelt”. Jag tänker helt enkelt bevisa att du INTE tog all den Lyrican hemma,  och när jag bevisat det….ja du Daniel. Sen vinner vi! Jag tänker avsluta det jag påbörjade för ett år sedan den 6 november nu för jag är helt enkelt pisstrött på att vänta.

För om någon människa med en normal hjärnkapacitet som jobbar med sånt här, och då menar alla som ”utrett” detta, tänkt längre än 1 centimeter så hade dom börjat fundera på en sak när polisrapporten kom och det var helt enkelt: Vart fan är Lyrican du ska ha tagit?
Så nu tänker jag bevisa att jag har rätt i det jag hävdat:

Om sjukhuset antecknat samtalen dom fick från Göteborg den 18 augusti så hade detta inte hänt. Om dom tagit samtalen på allvar så hade resten inte skett. Om dom gjort sitt jobb hade detta inte hänt.
Jag tänker bevisa det på det enda sätt jag kan, mig själv och jag tänker bevisa att det borde funnits mer gelatin i 500 ml vätska. Mer säger jag inte.

wxpNej, jag har inte tappat fotfästet totalt och jag har inte flippat ut. Jag tänker bara en gång för alla bevisa att allt det jag skrivit/tjatat om i ett år stämmer och ska jag behöva testa det på mig själv för jag göra det då.
Går det åt helvete så ses vi om några timmar tussen, och går det åt helvete så bryr jag mig inte direkt men detta blir den sista chans jag kommer få, och den är jag glad över att jag tar. Jag prövade redan halvt igår natt och vet hur jag ska gå tillväga. Nu har jag chansen att avsluta den här karusellen och den tänker jag ta.

För allt mer inser jag att detta handlar inte bara om dig. Detta handlar lika mycket om mig. Dom jävlarna lade in dig och det dödade dig, och dom lade in dig efter att jag ringt ambulans. Dödens droska hämtade dig och jag trodde det var för någonting bra. Inte att du skulle bli inlagd på en avdelning som fan har högre dödlighet än en jävla hospisavdelning.

Allt som hände den 12 september har hela tiden handlat om att du kom hem, tog tabletter och sen….
Så var det inte. Du kan INTE ha ätit de tabletterna hemma. Det finns ingen som helst möjlighet till det så därför finns det bara ett alternativ kvar: Du åt dom på sjukhuset. Du hade dom på sjukhuset. INNE! på sjukhuset. Det kan vilken idiot som helst räkna ut om man kollar mikrogrammen….

Varför har jag inte kommit på det här tidigare? Jag vet att jag inte är klok någonstans men de e ju Walle de….
Så nu vinner vi Daniel, och går det åt skogen så ses vi om några timmar. Möt upp mig då är du snäll.

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.