Till Daniel: En bra skitdag

good dayOk, jag är så trött nu så att ens sätta sig vid datorn för att skriva är rent idiotiskt, men jag gör de i alla fall. Känns bra helt enkelt så varför inte göra det då tänker jag.
Just att göra saker som jag känner för och inte bry mig så jävla mycket om vad alla andra tycker och känner är något jag borde lärt mig för längesen.

Det har varit en ganska ok dag i dag mitt i all skit. Om det sedan beror på att jag inte orkar bry mig eller om det helt enkelt varit en bra dag, ja det vet jag inte.
Jag hade skola först, och jag tycker det är riktigt kul där. Mest för att det finns en hel del roliga personer där och särskilt två som jag delar bänkrad med. Den ena är bara så cool och den andra…ja du Tussen….om du varit tjej hade du varit som hon 😀
Det finns andra roliga i klassen med ska tilläggas och det är en ganska god miljö att vistas i. Just tjejerna jag delar bänkrad med är jag glada att ha träffat. Dom gör skolan fan så mycket roligare och vi påminner nog ganska mycket om Pink Ladies i Grease 😀
Fast nu när jag vet att jag inte kommer gå klart skolan så är det egentligen skitsamma, men jag har bestämt mig för att läsa klart Hälsopedagogiken och sen droppar jag väl då.

Efter skolan kom Amira och Anna hit och såg på filmen om dig. Ja, den version jag ska ha för föredraget. Jag behövde lite input och dom ställde upp. Gud vad jag önskar Daniel att du fått chansen att träffa Anna för henne hade du gillat. Hon är så cool och normal helt enkelt. Sedan slutade hon ju jobba på helvetesstället man är anställd på med. Bara det visar ju på hennes klokhet.
Amira är sig lik och är som hon var när ni träffades. Vi pratade lite om det idag, när vi var på Bee och sedan på Body Shop. Jag önskar ni fått träffats mer 🙁

Ja, jag vet inte egentligen om dagen varit så bra eller om det är den allt mer tilltagande känslan av att man inte längre orkar bry sig som tagit över men de va uthärdligt idag i alla fall. Jag är så trött nu och ska strax försöka sova lite.
I morgon ska jag försöka hinna med att skriva till våra vänner på IVO och på ett moget och fint sätt fråga hur i helvete det kan komma sig att det tar 1 år att utreda om nötterna på NUS var ansvariga för din död eller inte.
Idag slog mig en tanke faktiskt…

Dom gömmer ju sig att du låg inne på HSL, alltså på frivillig basis.
Det stämmer ju att du gjorde det men då frågar jag mig varför de inte ställde några krav då. Du låg faktiskt inne för att du hade svårt att somna på nätterna. Inte fan är att sitta uppe till två på nätterna att träna på att sova eller? Nej, istället fick jag ta dom konflikterna. Det hade fan vart bättre du kommit hit den 6 juli. Då hade du levt idag.
Jävla psyknötter! 🙁

Men det tar jag i morgon, nu ska jag försöka sova.
Önskar att jag bara kunde få hålla om någon, få känna någons närhet där nära mig men den tiden är över. Du var min sista chans till den formen av närhet, du var den sista närhet jag ville ha.

Saknar dig Tussen min.
Varför känns det just nu som om min sorg börjat om från början?

Älskar dig, in i evigheten
/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.