Till Daniel: En dröm

dream_standard_1280x960Jag somnade vid 5 tiden och sov i en timme innan jag vaknade, och under den timmen drömde jag så konstigt, och nu kan jag inte sluta tänka på drömmen.

Jag är på en bar någonstans och din vän Elin var där. Bakom henne sitter hennes kille Micke. Jag vet inte ens hur Micke ser ut, men jag vet i alla fall att det var Micke.
Vi sitter alla tre och tittar mot ett bord och där sitter du. Du ser inte ut som du brukar men det var du, och jag kommer ihåg att jag frågar Elin, ”Hur gammal är han där?”, och hon svarar ”16”

Du var helt klädd i svart, och du hade svarta handskar. Du hade svart hår och svart läppstift och såg ut som ”Jag protesterar mot allt i samhället plus lite till”. Tre andra personer som jag inte vet vilka de är sitter med dig och du skrattar.
Jag och Elin gråter, vi verkar väntar på något. Jag försöker ropa på dig men du hör mig inte och du verkar inte heller se oss.

Sen vaknade jag och kan inte släppa drömmen. Känslan inom mig är att vi som sitter där vet vad som komma skall, men kan inte göra något samtidigt som ingenting i drömmen tyder på att du är olycklig.
Jag drömmer om dig ofta, men inte så här. Denna var så verklig samtidigt som allt är så overkligt och konstigt.

Nu ska jag strax till skolan som jag snart ska hoppa av. Le mot mig från din himmel idag Tussen.

Älskar dig <3

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.