Till Daniel: Gamla tankar

Satt och rensade bland bloggar och annat. Tog bort sånt som inte ska finnas kvar…
Hittade detta inlägg från den 15 aug 2012. Vet att jag lagt upp det här innan men jag gör de igen. Jag tycker om det här inlägget. Det är så mycket så som jag kände och hoppades på.
Kommer ihåg att du ringde när du läst det och var så glad och rörd. Vet att du läste det fler gånger, och jag vet att du läste det den 12 september klockan 4:09…

Saknar dig, fan va jag saknar dig just nu.
Går sorg i repris? Eller behöver jag bara akut psykvård?
Eller någon hos mig som låter mig gråta ut?
Eller bara en vän som ger mig en kram?
Spelar ju egentligen ingen roll vilket, jag har ju inget av dom.

Ses snart älskade tussen.

Jag har alltid älskat berg & dalbanor. Mina favoriter är Lisebergsbanan och på senare år Balder. Fast denna sommar har jag åkt i en annan bana, den med dig och jag vill påstå att den varit den bästa berg & dalbana jag någonsin åkt med. Det har varit jobbigt ibland, det har varit skitjobbigt ibland, men stunderna där emellan…
Ja, jag kan egentligen inte förklara hur underbara dom varit. Jag kan inte med ord förklara hur underbart det känts.
Att säga till någon att man älskar den människan kan vara svårt. Att dessutom säga till samma människa att man älskar honom eller henne trots att det ibland varit extra svårt runt om, ja det kan vara ännu svårare.
Med dig är det inte svårt, för dig älskar jag. Jag älskar dig på alla sätt och det med dig jag inte förstår gör dig spännande, och det med dig jag förstår gör dig mänsklig. Så mycket vi hunnit gå igenom, och så mycket vi ska gå igenom. Berg & dalbanan har varit väl vild ibland, men den ibland skräckfyllda färden har alltid avlösts av de mest underbara kurvor och underbara gupp. Då när vi funnits i vår värld. Då när framtiden planerats, och då när ingenting längre spelar någon roll förutom en sak: Att saker ska bli bättre.
Allt kommer bli bättre, allt kommer bli bra. Vägen dit kommer fortfarande vara fylld av branta backar upp och ner, men vi kommer nå målet för du har kraften i dig. Jag har fått se den, och tillsammans med oss här kommer vi ta fram hela din styrka.

Jag tror på dig, jag älskar dig och jag älskar det vi har.
Vårt liv tillsammans, på våra villkor.
Vårt liv, jag, min tuss och min familj.
Jag, du och din familj här.
Jag och du.
För alltid

Bookmark the permalink.

One Response to Till Daniel: Gamla tankar

  1. Maria says:

    Läser kanske detta försent? Men jag hoppas du sökt hhjälp och fått stöd! Livet är svaret, inte döden. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.