Ett ljus till Daniel

Danielljus

Torsdagen den 12 september är det ett år sedan Daniel lämnade oss.
Det har varit ett år i sorg, förtvivlan och panik. Ett år där vi som lämnades kvar fick möta det faktum att inte nog med att våran älskade Daniel rycktes ifrån oss. Han gjorde det också på grund av en vårdgivares slarv och hans död hade så lätt kunnat undvikas om hans problem tagits på allvar.
Daniels död blev också startskottet på en ”kamp” mot NUS och systemet detta sjukhus verkar följa vid sådana här händelser. Ett system som mest verkar gå ut på att konstatera att ”vi gjorde inga fel!!”. Samtidigt vågar jag påstå att en och annan på det sjukhuset är lite smått förvånad, ja kanske lite irriterad, för det verkar ju finnas människor som vägrar ge upp och som inte kommer ge sig när det gäller att ge Daniel rätt….

Det har varit ett år av mycket smärta och mycket sorg och den 12 september har vi nu 023bestämt att vi träffas, minns vår Daniel och tänder ett ljus för honom invid det område som blev hans öde.
Denna dag krigar vi inte utan denna dag minns vi och tillsammans visar vi Daniel vår kärlek och vår omsorg.
Det blir ingen manifestation mot sjukhuset, det kan vi göra de andra 364 dagarna på året, utan denna dag får bli Daniels dag.

Vi träffas vid ”Ankdammen” vid NUS klockan 18:00 den 12 september för en stunds sammankomst. Absolut inget avancerat men ändå ett sätt att visa respekt på.
Alla är välkomna.

Välkommen!

 

Bookmark the permalink.

One Response to Ett ljus till Daniel

  1. Idag på BloggNyheterna: Minnesceremoni Till Daniel samt Sofie lär sig mer om hälsa

    http://bloggnyheterna.blogspot.se/2013/08/minnesceremoni-till-daniel-samt-sofie.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.