Till Daniel: Alla hjärtans dag

large_267172_valentines-day-hearts-1920x1080-wallpapershd.org_

Så var det en sån där dag då man tänker extra mycket på dig. Fast å andra sidan har jag tänkt extremt mycket på dig hela veckan.
Egentligen hatar jag den här dagen, men ändå kanske man kan se den som en dag i kärlekens tecken, och kärlek e ju nice…

Du tyckte om kärlek, och du ville ju känna dig älskad.
Det var du, mer än du förstår antagligen, men jag önskar också att du sett den kärleken i ditt liv från de du faktiskt hade den ifrån, och lite mindre från de som inte en förtjänade att ha dig alls i sina liv.
Hur hade saker sett ut om du levt idag? Ja, den frågan lär vi inte få svar på, men någonstans inom mig så känner och vet jag, men det håller jag för mig själv. Det är ganska mycket som jag håller för mig själv nu för tiden Daniel, även här på den här sidan. Jag tror det är bäst så men idag ska jag inte vara bitter.
Idag minns jag dig, på vårt sätt, och vår relation som den var.
Idag blir jag påmind om varför jag saknar dig så in i helvete mycket fortfarande.

Sprid lite hjärtan i din himmel idag min tuss. Sprid lite kärlek, och ljus. För du är ju den starkaste stjärnan, och det vackraste hjärtat i den himmel jag ibland så gärna önskar jag fick dela med dig.

Älskar dig Daniel, älskar dig in i evigheten

/Walle

valentines-day

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.