God Jul NUS och IVO

crappyxmasgiftsarecrappy_LargeWideSnart är det julafton igen. Ni vet den där tiden då människor som tycker om varann brukar samlas och äta gott ihop, dela ut presenter till varandra och umgås lite. Med äta gott menar jag alltså nu inte bärpåsar med mediciner utan mat. Bara så vi har det klart liksom.

I år blir det Daniels tredje jul som han inte får fira. Han kunde fått fira den med människor han ville vara med, men så blev det inte. Istället ligger han i ett iskallt hål i en stad han avskydde, i ett landskap han föraktade, och där ligger han ensam. Han kommer få besök under julen, men den formen av julfirande blir inte samma sak, men vad bryr ni er om det?
Era liv har väl gått vidare. För inte ville ni lära er något. Inte ville ni se ert ansvar i det som hände, och inte ville kontrollmyndigheten skydda de som är utsatta i samhället.
Kanske har fler patienter gått under, vad vet jag? (fast det vet jag ju). Kanske har IVO fått in nya och fler anmälningar som de utreder lite som om Björne skulle utrett dem tillsammans med hans kompis Snigel. Kanske har IVO haft nya möten med arga närstående som inte riktigt förstår hur man kan strunta i fakta och som är upprörda över att unga människors död egentligen inte spelar någon roll. Ja kanske har livet återvänt till vardagen för er, och ni ”jobbar” på i samma form och stil som innan. Avdelningar stängs under sommaren, och patienter skriver ut sig därför att ingen har tid för dem i alla fall men fel gör ni aldrig. Det har ju era vänner på IVO visat. Inga fel sker inom psykiatrin på NUS och när myndigheten vill ha svar räcker det med att svara lite hur som helst, och funkar ingenting annat så sätt diagnoser på den döde som det inte stod om när personen levde. Ja era liv har gått vidare fast vidare i den här beskrivningen betyder att allt är som vanligt..

Snart är det 2015 kära vänner. Då ska vi se till att utnyttja grundlagen till fullo när det gäller tryckfrihet för än är inte sista ordet sagt. Än har inte alla fått veta vad som egentligen sades.
För det handlar inte om Daniel längre. Det var ganska längesedan det slutade handla om honom. Nu handlar det om patienttrygghet och vilken rätt man har i Sverige mot det heligaste vi har, DOKTORN, och det handlar om myndigheter som är inkompetenta och som inte klarar av sitt uppdrag. Det handlar om något som är en jävla rättsskandal utan dess like, och ni kommer få folkets dom, och den är starkare än ett papper där det står ”Beslut” på.

Så God Jul på er kära vänner på IVO och NUS.
Ta en bit skinka och en köttbulle för Daniel också.
Han kan ju inte äta det….

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.