Till Daniel: Minnen

lonelyFör 2 år sedan exakt vid denna tidpunkt låg du på en bår Daniel.
Du låg där och folk försökte få dig att vakna med hjälp av smärtstimulering. Du hade blåmärken över bröstet efteråt och du ömmade lite överallt.

Några timmar innan hade du kommit tillbaka till psyk och inne på avdelningen hade du rasat ihop.
Överdos av Lyrica, dock ej på grund av självmordsförsök, var anledningen. Ångest och impulsivitet menade man låg bakom det.

Vi pratade på förmiddagen sedan och jag blev vansinnig på dig när jag hörde vad som hänt, men också på psyk. Det var där jag fick nog av de där kolsäckarna som misskött ungefär allt när det gällde dig.
Sedan den 9 aug kom du hit ner, och sedan….
Nu kommer alla minnen Daniel. Alla datum, och alla händelser. Jag hatar min hjärna just nu för att den inte glömmer.

Om 5 veckor är det 2 år sedan du dödades av en cynisk vårdmaskin. Om 4 dagar är det 2 år sedan vi….

Håll mig i handen när jag går igenom den här perioden. Jag kommer behöva det

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

Bookmark the permalink.

One Response to Till Daniel: Minnen

  1. Sofia says:

    ❤️❤️❤️ Hittade denna sida utav en slump i flödet på facebook och tårarna rinner. Jag är ingen person som lätt blir berörd men denna historia påverkade mig så starkt, och jag blir så obeskrivligt arg på Sverige som ser på när något sånt här händer och när det drabbar en så fin kille som Daniel. Du ska ha all heder och respekt för att du driver denna sida och sprider hans minne och låter andra få ta del utav eran och hans historia. Jag är övertygad om att han är med dig i allt du gör och håller din hand i denna period. Jag skänker dig en tanke och önskar dig allt gott i livet. ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.