Nu behöver vi din hjälp!

FF17NTEHEI4LZX2.MEDIUMSom jag berättat om innan så kommer det den 12 september att hållas en manifestation i Umeå. Grundtanken för den manifestationen som kommer bli ett fackeltåg över stan är att vi vill påminna styrande om att tiden är inne då psykisk ohälsa ska börjas tas på allvar, och att vi tröttnat på att se våra barn och närstående gå under.
För att denna manifestation ska bli så bra som möjligt krävs det saker som ska köpas in, tillstånd som det ska ansökas om, resor och boende.
Allt detta kostar pengar och här kan du göra en insats.

Jag/vi frågar alltså efter ett bidrag från dig. Alla bidrag, små som stora, hjälper oss att göra denna manifestation så bra som det bara går.
Jag vet att det finns många där ute som skulle vilja vara med men som inte kan närvara och varför inte då ställa upp med ett bidrag?
Klicka bara på länken nedan så kommer du till Paypals hemsida och kan där själv välja summa du vill skänka. Självklart kommer pengar som kommer in redovisas här, och självklart kommer du som inte kan närvara personligt den 12 september få information om hur allt gått och sett ut.

Mottagare för donationen är föreningen 12 septemberrörelsen som just nu byggs upp som en del i allt annat arbete.
Vi vill sluta se fler unga människor duka under på grund av en cynisk psykvård och ett samhälle som inte bryr sig.
Nu kan även du hjälpa till!

Stort tack på förhand!

/Walentine Andersson




(om du vill ge en summa men inte kan eller vill använda dig av Paypal så kontakta mig så kan vi lösa det i alla fall: walentine(snabel a)tilldaniel.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.