Till Daniel: Vi lär inte vinna men…

duorawfinishedIdag är det sista dagen att rösta i Finest Awards, och vinna lär vi absolut inte göra.
Jag har suttit och kollat igenom de andra bloggarna i samma kategori och det är faktiskt överlag väldigt bra bloggar som är nominerade. Kul att det inte bara är ”Kolla mina nya boxers” bloggar som folk gillar.

Att våran/denna är nominerad är ju egentligen bara det ganska konstigt, men givetvis är det samtidigt en ära. Det värmer att så många blivit gripna av vad man skrivit och av ditt öde.

Tyvärr tror jag att jag redan vet vilken blogg som kommer vinna, och den bloggen står för allt som jag inte gillar med ”Gayvärlden”, men så är den djupt påhejad av QX också.
En ”Gayblogg” som av någon anledning mest måste anknyta till sex, spända kallingar och klubbar där man kan ta varandra i skrevet öppet. Ja med andra ord: En blogg som passar QX som handen i handsken.
Den bloggen kommer antagligen vinna vilket är synd för jag hade hellre sett att vem som helst annars hade fått priset. Att vi fått vara med på ett hörn bland de nominerade är jag också stolt över.

Är det inte egentligen konstigt Daniel? 95% av de som kände dig skyr mig som pesten, men utan mig hade du varit fan så mycket mer bortglömd idag. Den äran kan jag ta åt mig av utan att skämmas.
För vissa på det stora sjukhuset på kullen var du ett ”vanligt självmord”, men det blev inte så mycket vanligt över det, och det är inte över än. Snart kommer ”122 dagar” och då älskade vän ska du få den rättvisa du förtjänar på alla plan, och som du borde fått så många gånger under ditt liv.

Många kommer bli förvånade när boken kommer, en del kommer blir upprörda, andra kommer blir förbannade, och vissa kommer väl leva kvar i sin drömvärld, men en sak är klar: När 122 dagar kommer får du din upprättelse. Den ska du ha, och den ska leva kvar med dig och efter dig i all framtid. Det är du värd så som du försökte i slutet av ditt liv.
Jag tror aldrig jag träffat någon som faktiskt försökte så starkt som du gjorde, och jag beundrade dig då för det, och gör än.

Hörs mer i kväll min tuss
Älskar dig, in evigheten

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.