Till Daniel: Pojken på månen

c2996582e57b81969e330bde44cb90f9 (1)En gång när Kevin var här sade han att morbror Danne inte fanns i himmelen, utan morbror Danne satt på månen och metade.
Jag tyckte det var lite gulligt, och log så där som man bara gör när Kevin säger något så där sött.
Idag skulle jag se på film och så dök Dreamworks logga upp och då kom jag att tänka på det där som Kevin sagt, och sedan kunde jag inte koncentrera mig så mycket på filmen.

Sitter du där på månen Daniel? Metar du? Mår du bra? Vad skönt det vore om man ändå kunde få något tecken på att det var så. Att du faktiskt mår bra och att du bara inte är död.
Vet du om att jag har ibland svårt att förstå det fortfarande. Just det där med att du faktiskt är död.

Jag är sjukskriven nu. En hel månad sjukskrev dom mig. Det är både för fötterna men också för själen för jag mår inte så där jättebra just nu. Kanske har allt till slut hunnit ikapp mig, jag vet inte. Det är mycket som hänt, och inte hänt, och någonstans står jag nog inför ett vägskäl på hur mitt liv ska bli nu tror jag.
Det jag vet är att jag nog inte kommer kunna komma upp till dig i sommar, och det gör ont. Jävligt ont. Jag vet att jag behöver sitta där hos dig ensam ett tag, men jag har inte råd, och sjukskrivningen gör ju inte direkt ekonomin bättre.

Nu har jag ingen att sova hos i Skellefteå heller och det gör ju inte saken billigare direkt, men jag hoppas du vet om Daniel att jag finns här, och jag tänker på dig i alla fall.
Mitt ”skåp” som Jennie ordnade har blivit så viktigt för mig. Den lilla delen på din grav som är/var min/vår. Den lilla plats jag fick efter dig…
Att inte kunna sitta där i år känns tufft, jävligt tufft faktiskt, men det är väl lite the story of my life, att det ska va tufft.

Jo, jag vill du ska finnas där på månen som Kevin sade. Där sitter du och metar, och du sitter i dina röda byxor. Fan va söt du var i dom.

Tror jag ska försöka sova lite. De närmaste dagarna kommer bli jobbiga.
1 1/2 år….

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.