Till dig som röstat på Till Daniel

ljus-hjartaDet var med stor förvåning jag läste mailet som berättade att denna sajt blivit nominerad i Finest Awards. Samtidigt blev jag faktiskt ganska stolt över att mina texter ändå verkar ha gripit tag i så många som dom då uppenbart gjort. Fast på samma gång finns där alltid en sorg för mest önskar jag att denna sida aldrig funnits. För om den inte funnits så hade Daniel levt idag, men så är det ju inte.

Till Daniel har min tillflykt där jag kunnat skrika, gråta, känna, tänka, tycka, älska och sakna. Ja, det kanske låter överdrivet men Till Daniel har på många sätt blivit mitt sätt att överleva på. Under tiden har allt fler börjat läsa den och kommentarer och mail har varit många. Jag vet inte vad Daniel skulle tyckt om den men jag vågar påstå att han själv skulle varit stolt över att sidan blev nominerad. Daniel tyckte om sånt 🙂
Jag hyser inga som helst förhoppningar om att vinna, men bara att tillräckligt många valt att nominera mig räcker långt, och jag är så glad för det så ni anar inte.
Tro mig, bekräftelse har det inte direkt regnat över mig det senaste 1 1/2 åren. Det är en sak som är sann.

Den 9 går omröstningen ut så fram till det går det att rösta en gång per dag, och oavsett vem som vinner så är jag glad för dennes skull. Jag ville mest bara med detta tacka er alla som röstat och nominerat mig/Daniel/sidan. Ni har gjort en jobbig tid lite ljusare, och för det är jag enormt tacksam, men mest tacksam är jag över att så många fler fått chansen att se vilken underbar, vacker och fantastisk person Daniel var. Genom er har han fått leva vidare, och på ett sätt kommer han leva vidare för all framtid. För det var och är Daniel värd.
Kram på er alla, och tack än en gång.

Walentine Andersson

Bookmark the permalink.

2 Responses to Till dig som röstat på Till Daniel

 1. cajsa says:

  Dina texter berör som sagt var väldigt mycket och många har nog blivit upprörd över hur många fel som har begåtts i Daniels fall. Walentine du har gjort ett enormt jobb i din kamp för en upprättelse men tyvärr så gör myndigheter lite som de själva vill. Man är jäkligt liten mot dem har jag fått erfara även jag i min kamp för E och hennes självdestruktivitet….Oavsett om till daniel vinner eller inte så har du nått ut till folk och förmodligen berört dem in i det innersta. Inte minst den sista fina videon du lade ut. Den var enormt gripande. Kram.

 2. walentine says:

  Tack Cajsa.
  Ja du har rätt, man är liten mot myndigheter och vårdgivare i sådana här fall, men enade är vi starka heter det ju, och det är ju enade vi får stå.

  Tack för dina ord, och ditt stöd. Det betyder mycket för mig.

  Kram

  /Walle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.