Hamsterhjulet snurrar på

Businessman Running on a Hamster WheelNär jag skickade in protestlistan mot IVO’s skandalösa behandling av ”Fallet Daniel” skickade jag också in en kopia på den till Socialdepartementet tillsammans med det brev där jag krävde att IVO skulle ta upp händelserna runt Daniel igen och denna gång göra en riktig utredning.
I igår fick jag svar och först fick jag, som vanligt, lära mig att man inte kan påverka en utredning från departementets sida för ministerstyre är ju förbjudet i Sverige.
Sedan fick jag en snabbkurs i att om en myndighet gör fel kan man vända sig till JO, och sedan, ja sedan fick jag lära mig att:
Om en vårdgivare gör fel kan man vända sig till IVO…

LOL!

Ja, Sverige Sverige fosterland.
Och under tiden dör patienterna på psyk….

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.