Lustigt….

Man läser en hel del nu om vad IVO har för åsikter runt om i Sverige när det gäller psykvården. Det är bara i Umeå som psykvården uppenbart fungerar. Där sker det aldrig några misstag alls, och när IVO, eller dåvarande Socialstyrelsen, gjorde besök där våren 2013 räckte det för att kliniken, som skickade in åtskilliga Lex Maria på grund av självmord under 2012, att sitta och prata lite så var det fixat.

För vi vet ju idag att IVO i Umeå kör på en egen linje när det gäller hur man utreder saker och ting.
Så vad lär vi oss av detta om vi frågar IVO?
Jo, att Umeå har Sveriges bästa psykvård!
Det är inte säkert att patienterna överlever, men bra vård ger dom i alla fall!

Hurra!

Bookmark the permalink.

One Response to Lustigt….

  1. cajsa says:

    Jag mår illa av IVOs syn på saker och ting! Både vad det gäller Daniels och min dotters fall. Jag blev helt tom när de trots gruppboendets egna anmälan och vi föräldrars anmälan ändå valde att lägga ned ärendet. SKÄMMES IVO i Umeå / mamma till självdestruktiv dotter http://cajsawarg.blogspot.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.