En mycket gripande blogg…

”Cajsa Warg” är en av de som jag fick kontakt med genom denna blogg. Hon var en av alla de som berörts så djupt av Daniels öde, och som idag blivit min vän.
Cajsa Warg vet hur det är att slåss mot psykvården, och mot samhället därför att man vill att det käraste man har ska få den vård och omsorg som krävs och behövs, och hon vet och har fått känna på hur psykvården i Umeå beter sig emellanåt.

Hon skriver själv som inledning till sin blogg:

”Jag är mamma till E som vi kan kalla henne. Hon är mitt allt och jag vill nu berätta om den fina flicka, som i de tidiga tonåren började att må dåligt och skära sig….Följ vår resa genom denna blogg!”

Jag rekommenderar alla att göra ett besök på bloggen för det är en gripande läsning om en del av Sverige som väldigt få känner till. Den delen som handlar om det ständiga krig man måste föra när ens kära har någon form av psykisk ohälsa.
Lika mycket är bloggen en underbar kärleksförklaring från en mamma till sin dotter.

Besök bloggen nu! http://cajsawarg.blogspot.se/

Bookmark the permalink.

One Response to En mycket gripande blogg…

  1. cajsa says:

    Tack för de fina orden! Du skriver fantastiskt bra och är den största kämpe jag har mött. Tack för att du har blivit min vän och det ska bli mycket intressant att tillsammans driva 12 Septemberrörelsen och vår blogg. Förändringar inom psykiatrivården måste ske! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.