Till Daniel: Idag gör det så ont Daniel

Vaknade för en stund sedan och gick upp och satte på kaffe, och hälsade på Zuzzi som var både hungrig och kelsjuk. Hon spinner fan så de hörs i hela lägenheten.

Hade en jobbig natt, och hade svårt att sova. Såg på TV och självklart är det alltid någon jävel som ska gifta sig eller dö, helst bägge delarna, när jag ska se på TV numer.
Det är vid sådana tillfällen jag inser hur genomkänslig jag är fortfarande, och hur lätt jag har till tårarna bara komma. Inatt kom dom i floder.
FB_IMG_13391586497159964Så det blev inte bättre när jag kom in i datorrummet och man ser den enorma tavlan på dig …

Vad jag minns den dagen Daniel! Vad jag minns allt som hände. Den dagen då jag även träffade Jennie och Kevin, och allt vi gjorde då. Jag saknar det så förbannat just nu. Den där känslan av hur bra allt kändes, och hur kul det var att du var här.
Våra samtal, och våra diskussioner. Våra planer för vår bok, och den där dagen vi satt i timmar i sträck och du pratade, och berättade medan jag skrev och skrev och skrev.

Känner mig så ensam igen, så jävla ensam. Jag inser för varje gång jag har besök att jag inte kommit över detta. Jag inser att jag fortfarande bara vill skrika rakt ut, och när de känslorna kommer över mig känner jag mig på samma sätt som jag gjorde när jag vandrade i London dagen efter att du dött.

Tro inte att jag ger upp tussen min. Det gör jag inte. Jag försöker kämpa och jag gör vad jag kan för att planera och ordna, och jag jobbar som en dåre för att sjösätta föreningen och hjälpa alla de som jag hjälper med anmälningar och sånt, men ibland så vill jag ändå bara hoppa av. Jag vill bara krypa ihop i min säng, gråta och sakna dig och sedan vill jag aldrig mer gå upp.

Idag är en sådan dag. Jag saknar vårt liv Danne. Jag saknar den där kraften som du gav mig. Den kraft som jag fortfarande inte kan förklara. Den känsla som hela jag fylldes av och som gav mig en sådan kraft och vilja och tro.
Ja, denna dagen kommer bli skit, men det får gå.

Skriver nog mer inatt känns det som. Har lite annat jag behöver få ur systemet som legat där och grott sedan i somras….

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.