Om Boken ”Till Daniel : Ett år av sorg, tankar och kaos”

9789174634365Som en del säkert redan vet så släpptes boken ”Till Daniel : Ett år av sorg, tankar och kaos”, i slutet av 2013.

I boken har jag sammanställt det första årets texter från denna sida med förklaringar runt hur jag mådde, och vad som hände runt om.
Min idé med boken var att försöka visa den resa man gjorde från det att man nåddes av beskedet av att Daniel var död tills dagen då exakt ett år gått.
Jag vill tro att mycket av det jag skrivit om också kan hjälpa andra som befinner sig i sorg. och när allt är totalt upp och ner.

Sorgen har en tendens att ta kål på det logiska tänkandet ibland och jag har tagit med både de djupaste dalarna och brantaste backarna som uppstått men också där emellan de fina minnena och tankarna om Daniel.
För framförallt är Till Daniel en kärlekshyllning till en person som på kort tid kom att förändra hela mitt liv, och allt jag trodde på. För Daniel var och är en person som förändrat synen jag har på mig själv. Det är min berättelse utifrån den ibland stängda värld som var min och Daniels.
På baksidan av boken står det..

Detta är en bok om sorg, smärta, och förtvivlan, men framförallt är detta en bok om kärlek.
När Daniel rycktes ifrån oss den 12 september 2012 började jag skriva brev till honom. Brev där jag fick skrika ut allt det jag kände.
Där kunde jag berätta hur jag saknade honom och hur mycket jag älskade honom. Jag skrev också brev där jag fick skriva om den ilska jag kände mot sjukvården som jag ansåg hade skickat honom rakt ner mot undergången.
Breven publicerades på bloggen Till Daniel som ju mer tiden gick fick allt fler läsare, och fler och fler människor blev gripna av det tragiska öde som drabbat Daniel efter att han själv begärt hjälp av sjukvården.
Detta är det första årets brev och texter där sorgen efter Daniel blandas med den kärlek som jag kände och fortfarande känner för honom.
Detta är en bok om sorg, och om hur känslan av ensamhet ibland nästan kan förgöra en.
Det är också en årskrönika över ett år som aldrig borde ha skett. Ett år som på alla sätt kan kallas för ett riktigt skitår.

9789174634365Om någon skulle vilja vara intresserad av att köpa boken går den att beställa hos alla bokhandlare. Billigast för er blir nog Bokus som nu tar 149:- för boken inkl frakt.
Boken kommer också inom kort att finnas tillgänglig för dig med appleprodukter som ”e-bok” på ibookstore.
Vill du köpa boken redan nu så klicka på bilden till vänster.

Tack på förhand!

Webbsidan smakprov har ett kort utdrag ur boken HÄR

 

 

 

P.s Det ska kanske tilläggas att denna bok inte finns till för att jag ska tjäna pengar på den. För varje sålt exemplar får jag 2.44 euro, nej det är inte mer, och jag kan meddela att eventuella pengar som denna bok drar in (vilket knappast lär bli mycket) kommer gå till något som jag vet att Daniel själv skulle bli väldigt glad över. Vad det är har ingen förutom de som vet om det med att göra så där får ni tro på mitt ord, och dom som vet om det, ja dom vet om det… D.s

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.