Bor du i Umeå eller i närheten?

Bor du i Umeå eller i närheten?

P1090156Den 14 september i år är det val till Sveriges riksdag, landsting och kommuner.
Fredagen den 12 september ska vi därför försöka få till en manifestation i Umeå för att påminna våra politiker om, oavsett partitillhörighet, att människor med psykisk ohälsa inte längre kan gömmas undan och vi vill påminna om alla de som vi förlorat för att de inte fick den vård de förtjänade, och om de som varje dag lider för att hjälp inte finns att få.

Tanken är att vi ska hålla ett fackeltåg för att sedan samlas där tal kommer hållas och där vi kommer skicka en tydlig signal om att tiden nu är förbi där psykvården i Sverige räknas som en andra klassens vård. Vi vill att signalerna från Umeå ska höras över hela landet, och att pratet om den ökande psykiska ohälsan i Sverige inte fortsätter att vara något som de styrande blundar för.

Om du skulle vara intresserad av att hjälpa till, planera och administrera detta så hör av dig till walentine(snabela)tilldaniel.se

Bookmark the permalink.

One Response to Bor du i Umeå eller i närheten?

  1. Emma says:

    Varför inte ha fackeltåg på fler orter samtidigt. Psykisk ohälsa finns överallt i vårt avlånga land. Kanske kan det samordnas genom SPES?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.