Till Daniel: Då var det gjort

HjärtaSkulle egentligen gjort det för länge sedan, men det har varit en del annat. Nu är det i alla fall gjort min tuss. Nu är anmälan till JO inskickad.
Jag har inga direkta förhoppningar om att det kommer leda någonstans, men jag ville ändå göra det. Kanske kan allt detta förhindra att i alla fall en annan person drabbas av samma öde som dig, och då har det varit värt det.
Nu när jag valt den totala ensamhetens väg kan jag ju dessutom få passa på att göra det som jag vill utan att ta så jävla mycket hänsyn hela tiden.  Jag gör detta för jag vill göra det, och så är det bra med det.

Ja du Daniel, de senaste dagarna har varit speciella, men det är ok. Nu är jag på botten och jag kan skryta med att säga att jag verkligen kan starta om på precis alla plan. Det tänker jag göra nu, och helgen som varit har visat vilken attityd folk har men strunt samma egentligen….

Ensamheten Daniel, det var den du och jag höll borta ihop. Den är här igen nu, men så är det. Det kan bara bli bättre nu för sämre går det ju inte att få det.

Nu ska jag lägga mig och se på film. Känner min nöjd med mig själv just nu. Egentligen skulle jag lämna in ett arbete om cancer i morron i skolan men vet du vad? Det skiter jag i just nu. Jag ska ägna kvällen åt att krama Zuzzi och se på…..
Vet du, jag ska se på Riget!
Vill du se den ihop med mig så vet du vars jag finns.

Älskar dig, in i evigheten

Och du! Du dog inte förgäves Daniel! Aldrig att jag tänker låta dig ha dött förgäves

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.