God Jul Daniel

_H3A0066web

En dag som denna tänker man på dig extra mycket. Man önskar du var här, och man önskar att du just nu öppnade julklappen man köpt till dig, men du är ju inte här 🙁

Förra året på julafton funderade jag på hur ni firar jul i himmeln…

Firar ni jul i himmelen Daniel?
Jag tänkte på det idag. Här nere firar vi ju julen för att Jesus föddes, men där du är sägs ju också han vara. Hur gör ni då? Har ni liksom allt som ett vanligt födelsedagskalas då? Sitter ni runt ett bord alla med Jesus på kortsidan, och så kommer Gud med tårta, och Jesus har en sån där lustig hatt på sig? För ni äter knappast julskinka va? Jesus var ju dessutom Jude, han får inte äta griskött.

Ganska bra fundering om jag får säga det själv. Jag hoppas i alla fall att ni firar jul där uppe, och ser du Jesus så be honom skicka ner dig till oss igen. Det är det enda jag önskar mig i julklapp faktiskt.

I morgon ska jag ha Kevin här. Var och handlade julklappar till honom igår. Vad han får idag av mamma och familjen vet jag inte så mycket om men i morgon ska han få motorsåg och annat. Måste ju hålla hans norrländska rötter levande 🙂

En riktigt God Jul på dig du julens finaste ängel.

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

god-jul

Bookmark the permalink.

One Response to God Jul Daniel

  1. Freddie Brewitz says:

    <3 <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.