Till Daniel: Lycka

red-heartHej Tussen.

Pratade med en person som vi båda älskar väldigt mycket igår, och som vi båda bryr oss så mycket om. Det var ett sånt fint samtal, och samtalet gjorde mig så glad.
Personen ifråga har fått människor i hennes liv som gör henne lycklig, och det gjorde mig så lycklig att höra henne. Faktum är att jag blir tårögd just nu bara av att tänka på det.

Hon har haft det så tufft sedan du försvann, men klarat det liksom hon klarar allt annat i sitt liv. Fattar du hur stark hon är Daniel!
Sorgen hos henne att du är borta finns där, men hon kämpar så och jag tror inte jag vet någon som jag tycker är mer värd än all lycka än hon. Ja, jag blev så glad för hennes skull och känner sån lycka med henne. Hon som jag numera kallar för ”my crazy cousin from the north”. Det låter bättre än svägerska light 😛

Samtidigt kommer den där sorgen över mig igen. Sorgen över att känna att du var den sista människa jag fick känna det där speciella med. Den där känslan av att den här människan vill jag leva med, denna människa vill jag finnas med, och denna människa ska finnas där för alltid.

Jag kommer ihåg när Amal frågade mig om jag var kär i dig. Jag vet att jag funderade en stund och sen kom det ”Vet inte, men jag vill ha honom i mitt liv för alltid”, och det var ju så jag kände redan efter vårt andra samtal. Du kom, du hördes och jag var fast. Efter det längtade jag efter våra samtal och när vi pratade så ville jag aldrig sluta, och tur var väl det då att vi aldrig slutade. Helvete vad vi pratade i telefon, och vad vi pratade när vi sågs.

Något sånt kommer jag aldrig få uppleva igen, och jag tror det är lika bra. I mitt liv är kärlek en början på döden. Alla jag älskat har dött, och därför blir jag så glad när andra runt om mig finner lycka och när dom finner kärlek. Jag är inställd på att den sista tiden i mitt liv, ja den kommer jag få leva ensam, och det har jag accepterat nu. Ändå är det enda som håller mig från att inte bryta ihop totalt vetskapen om att jag kommer få se dig igen snart. Även om jag inte ens tror på sånt, så håller det mig uppe i alla fall.

Men just nu är jag lycklig för en människa som jag lärde känna tack vare dig, och som kommit att bli bland det viktigaste i mitt liv, och hon var lycklig igår och ingenting gör mig mer glad i livet än hennes lycka.

Vad jag älskade dig, vad jag älskar dig än, och vad jag älskar din syster.
Ja Gud, vad jag älskar syskonen Johansson <3

Älskar dig, in i evigheten
Vi ses snart

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.