Till Daniel: 4 september

don__t_cry__i__m_still_alive_by_meandor117-d4ql996Du återvände till helvetet.
Då vände du tillbaka till de som gjorde dig illa.
Du vände tillbaka till ensamheten och till de som manipulerade sönder dig.

För ett år sedan idag såg jag dig för sista gången.
Jag stod och såg på dig från fönstret.
I mig fanns en röst som sade att jag inte skulle se dig igen.
Jag hade varnat dig innan. Jag hade sagt, ”Om du åker tillbaka till Umeå så dör du Daniel. Det går åt helvete om du återvänder dit”, men medicinerna hade vunnit slaget om din själ. Medicinerna och gifterna som dom gav dig hade förstört dig totalt.

Fan ta dom! Fan ta dom som gjorde detta mot dig! Fan ta dom som lekte med dig! Fan ta dom som gav dig ännu mer mediciner! Fan ta dom som i sina sjuka värld gjorde dig till en docka som dom kunde leka med! Fan ta dom allihop för att dom dödade dig.

Jag saknar dig Daniel.
Idag känner jag mig mer ensam än jag någonsin gjort innan.
Idag är det svårt.
Idag är det förjävligt.

Fan ta dom som gjorde detta.

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.