Grattis Madeleine och grattis till svensk media!

130903+HRH+PrincessMadeleineMrONeill_TheRoyalCourtSWE-Photo_Brigitte_Grenfeldt

 

Jag bakom Till Daniel vill med detta gratulera prinsessan Madeleine som nu ska ha barn. Tänk va kul för henne! Jag vill också passa på att gratulera svensk media!
Idag har hela mediasverige svämmat över med nyheten om att det mest naturliga som finns, att föda barn, även kommer ske med detta numera gifta par på bilden ovan.
Samtidigt känner jag en extra glädje för medias skull för nu har ni ju något att skriva om ända fram till mars månad. Varje dag kan vi nu få läsa om den glada  morfar kungen, den glada mormor Silvia etc. Har vi tur får vi alla snart höra svaret på frågan ”Mår du illa på morgonen HÖHÖHÖ”

Så kan ni i mediasverige i ännu ett halvår skita i det faktum att det pågår legitima mord på de svenska psykklinikerna i Sverige. Ni kan strunta i att ni ignorerar information om att psykkliniker drogar ner sina patienter. Ni kan strunta i att ni får information om att det på vissa kliniker skett tiotalet dödsfall på ett år utan att en människa brytt sig om det. Ni kan strunta i att de människor i detta land som har absolut lägst prioritet och rang inte har en käft som talar för dom.
Ja mediasverige, nu kan ni vara lyckliga igen, och emellan nyheterna om hur det går med barnet som ska komma i mars kan ni ju alltid skriva lite mer om Lundsberg.
För vad är några jobbiga döa psykfall mot gråtande ungdomar som inte får jaga varandra med strykjärn längre? Vi vet ju dessutom att ni inom media bara kan skriva om en sak i taget och självklart ska nyheterna då ligga i och omkring kungafamiljen och överklassungar som inte får bo på Internat.

Heja Media! Ni är inte alls en skam för den offentliga debatten och ni har verkligen inte på något sätt tappat er roll som granskare.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.