Senaste Nytt: Socialdemokraterna har fel på mailen

Till Daniel kan idag som första media i Sverige avslöja att Socialdemokraterna i socialdemokraternaVästerbotten under senare tid verkar ha haft stora problem med mailen.
Flertalet mail till personer inom partiet och då främst när det gäller personer som sitter i landstingsfullmäktige i Västerbotten men också till partiets lokala avdelningar verkar inte ha fått sin mail och därvav förhindrats att kunna svara.
Till Daniel har sökt ansvariga för en kommentar men då mailen inte verkar fungera så var ju det en ganska dålig idé.

Däremot säger källor som Till Daniel pratat med att representanter för partiet är fullständigt förkrossade över det inträffade då de självklart blir bestörta när de hör talas om en historia där en 23 årig ung man avlider efter 2 månaders vistelse på psykkliniken i Umeå och där någon anmält kliniken för slarv och dessutom rena lögner. De blir ännu mer bestörta att samma klinik under ett år skickade in 10 Lex Maria anmälningar som alla handlade om ”Man/Kvinna tog sitt liv” och som alla vårdades eller nyss hade vårdats på samma klinik.
Att det skulle vara någon som helst form av ignorans mot personen i fråga som kontaktat dom dementeras skarpt….

Eller?….

Kära Socialdemokrater. valresultat
I valet 2010 fick ni 44.95% av rösterna.
Ni har mitt ord på att det inte kommer bli så i 2014 års val.
Eran politik där nedskärningar inom psykvården lett till ett allt större kaos ska uppmärksammas.
Ni vill inte göra Daniel och alla andras fall till en valfråga, det kan jag försäkra er om, men er ignorans får mig att inse att ni skiter i vad ni gjort.  Ni har ett ansvar mot befolkningen i Västerbotten. Ni är valda av dom, glöm inte det, och ni har mitt ord på att jag tänker påminna varenda invånare att makten ligger hos dom.  Jag ska använda alla demokratiska medel, alla offentliga medel och alla kanaler som finns.
Valet 2014 kommer ni aldrig glömma.

Detta är inte över, och svara för helvete på era mail!

/Walentine Andersson

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.