Till Daniel: Svart

kuufsyDOrkar inte, orkar inte, orkar inte!
Orkar inte mer. Fan, jag hatar sådana här kvällar.
Nu vet jag vad som väntar.
En natt där jag kommer vanka fram och tillbaka.
En natt där jag kommer tänka, fundera, tänka och analysera.
En natt där jag kommer saknar dig så förbannat.
En natt där jag kommer känna mig ensam, övergiven, sorgsen och där allt bara kommer kännas som skit skit skit.

Fan ta dina läkare! Fan ta sjukvården! Fan ta socialstyrelser och all annan byråkratisk smörja! Fan ta alla dom som sket i dig! Fan ta dom som gjorde dig till den du blev, och fan ta alla dom som såg dig som den glada clownen men som inte orkade lägga ner 2 minuter på att försöka se människan bakom. Fan ta varenda bögjävel som lekt med dig, och fan ta alla andra som jag glömt nämna.
Fan fan fan ta dom allihop!
Jag hatar dom Daniel! Jag hatar dom något så gränslöst för att dom allihop gjorde så du försvann! Jag hatar dom för att dom förstörde dig och jag hatar dom för att dom förstörde allt. Jag hatar att du åkte härifrån den 4 sep, och jag hatar hatar hatar den läkare som gjorde vad han gjorde den 30/31 augusti.

Jävla fucking pisskväll, och det blir en jävla fucking pissnatt, och jag lever i ett jävla pissliv.

Fan åt allt, åt helvete med hela skiten. Åt helvete med livet, framtiden och allt annat med.
Vill bara krama någon, vill bara ha någon här som tröstar mig, men vem fan bryr sig om Walle?
Walle är ju bara lite hysterisk, men de går över…

Ja, det kommer gå över…

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.