En omgång till?

Ja du Tussen, nu funderar man…

Enligt reglerna ska jag få all information när man gör en anmälan om ”fel i vården”. Detta för att den som anmäler ska ha chans att kunna yttra sig.
I ditt ärende fick jag inte det. Socialstyrelsen gjorde sin bedömning på ett papper jag aldrig fick. Denna komplettering som det stod om i psyks yttrande men som jag inte fick skickat till mig förrän efter att beslutet tagits, och det efter att jag själv frågat efter det

Så, vad gör jag nu? Vad tycker du?
Ska jag släppa allt, gå vidare och bara veta att ”Jag vet ju vad som stämmer”
Det handlar inte om hetsjakt på någon utan på upprättelse. Du kommer vara död i all framtid, och i all framtid kommer också beslutet från SoS gälla: Att psyk inte gjorde några fel samtidigt som du inte ville dö.

Eller ska jag ta en fight till? Orkar jag? För din skull gör jag det. De vet jag.
Men orkar jag för min skull? Har jag kraft för det?
Jag vet inte, men samtidigt vet jag att jag hatar när svenska myndigheter försöker komma ifrån sitt ansvar.
Frågan är bara: Hur anmäler man Socialstyrelsen?

Är det någon idé. Ingen annan knappt verkar ju ändå bry sig.
Är all död lika?
Är det samma när en 23 åring dör som när en 90 åring gör det? För när 90 åringen gör det tar man beskedet, man sörjer och accepterar. Kanske ska man göra likadant med en som är 23 och dör på grund av kass sjukvård. Kanske är det bättre att bara acceptera och gå vidare. Jag vet inte, vet du?

Älskar dig, in i evigheten

/Walentine

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.