Minnen från den 13 augusti

red-heartGud vad jag skriver till dig just nu, men de får du liksom bara ta 😛

På vägen hem från stan idag då jag klivit av bussen så lyssnade jag på radio och då kom låten ”Långt Härifrån” och då började jag le lite för mig själv.
Jag har, som du vet, alltid älskat Cajsa Stina Åkerström och just den låten har jag dyrkat sedab den kom ut för tusen år sedan, och så kom jag ihåg den 13 augusti. Denna så märkliga dag som var både så underbart underbar men där jag senare på natten fick sådana tydliga bevis på vad psyk ställde till med.
Men då, innan det hände, var allt så bra!

Vi hade varit på Lotta på Liseberg med Jennie och Kevin och du var så lycklig att du fått se det där. Vi satt först i köket och skålade i lakrisshots och sedan San Fransisco (Vi gay??? Näääää)
Efter det satte vi oss i vardagsrummet och pratade, kramades och lyssnade på musik och så kom då denna låt, och jag sjöng den för dig. Vi gjorde ju det ibland, sjöng för varandra, och jag vågar påstå att mitt framträdande denna kväll var en av mina bästa inför dig. Efter halva låten stod vi upp och bara höll om varandra och jag försökte så mycket jag kunde lyckas med att låta som Åkerström gör. Du var ju så depp för att du skulle åka hem dagen efter och just texten till låten passade så bra in. För då kände jag att oavsett om du var 90 mil bort så fanns framtiden där inom räckhåll. Vi hade pratat, bestämt hur vi skulle ha det och våra små steg framåt skulle visa hur det skulle bli. Vi hade våra papper underskrivna och vi skulle posta dom dagen efter. Allt kändes där just då bara så fruktansvärt bra:

Älskling fast du är långt härifrån
finns du alltid nära mig ändå
för i varje steg
i varje andetag
finns du med mig natt som dag
Och även om det dröjer länge än
tills jag får se dig här igen
finns det inget som kan hända nu
för det är jag och det är du

Den kvällen Daniel är ännu en sådan kväll jag kommer bära med mig i hela mitt liv. Det som hände senare den natten hände inte på grund av dig utan på grund av dina mediciner som psyket övermedicinerade dig med. För kvällen där var bland det mest mysiga jag varit med om, fram till den 1 september….

Älskar dig, saknar dig.
In i evigheten

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.