Styrsö

IMG_1048Sitter på båten på väg från skärgården nu. Har varit och vandrat hela dagen idag. Gjorde iordning en matkorg, tog kameran med mig och stack ut. Sedan klev jag av vid styrsö och gick hela ön runt två varv plus upp till det som heter Stora rös. En mil ungeför har jag gått idag. Jag e väl duktig tussen 🙂
Tur jag hitta dina jeans, i den här takten lär jag snart kunna låna dom av dig…

Har varit en dag då jag funderat mycke. När jag gick i skogen som finns mitt på ön pratade jag med dig. Vet inte om du hörde mig men det kändes ändå bra att prata med dig lite.
Ibland känns det som att du är med mig. Som att du finns där någonstans runt mig. Oftast så brukar jag slänga bort dom tankarna för jag tror ju inte på sånt egentligen men ändå känns det bra ibland att bara låtsas.

Känner mig så ensam Daniel. Så jävla ensam. Det är en sån konstig ensamhet för den finns där liksom hela tiden även om jag har folk omkring mig.
Kommer jag någonsin bli som folk igen. Ibland känns de inte så.

Skriver  väl mer ikväll
Löve U

/walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.