Saknar dig inatt

empty-bed-t5-sleep

Saknar dig inatt. Vill kunna sätta på laptopen och så ska ditt namn stå som online på Skype. Sedan vill jag sätta mig i vardagsrummet och snacka med dig tills morgonen kommer. Då ska vi prata om allt, vi ska sjunga lite också, och så ska vi prata om framtiden. Vi ska prata om dåtiden och vi ska prata om allt det vi brukade prata om. Sedan ska vi gå och lägga oss. Du kryper ner och jag kryper ner. Vi ska sträcka ut händerna mot kameran och vinka, slänga en slängpuss till varandra och så ska vi säga,
”Godnatt Walle”
”Natti natti Tussen”
”Älskar dig”
”Älskar dig också”

Sen somnar vi, och någon gång ska jag vakna till, och då ska du finnas där. Sovandes.
Usch, inatt saknar jag dig som fan 🙁
Mest av allt vill jag du ska sova här. Mest av allt vill jag du ska leva. Mest av allt vill jag bara att 12 september inte hände.

Saknar dig så förbannat Daniel 🙁
Älskar dig, in i evigheten

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.