Två små ljus brinner

488127_10151308410268871_1291047999_n

Idag var jag i domkyrkan Daniel tillsammans med Robin
Vi har båda förlorat människor som stått oss nära och Robin har varit en av de som stöttat, tröstat och lyssnat. Han vet så väl vad jag gått och går igenom och han förstår så väl hur det känns när saknaden blir för stor, men Robin har också lärt mig att försöka se att livet går vidare. I små steg framåt går det vidare. Utan dig hade jag aldrig lärt känna Robin, och nu önskar jag bara att vi kunde varit vänner ihop allihop.
Han är en go kille Robin, med hjärtat på rätta stället.

Nu brinner i alla fall två små ljus i Domkyrkan, ett för dig och ett för William

Ni är för alltid saknade! För alltid älskade! Och för alltid ihågkomna.
♥ till er båda

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.