Det rör på sig Tussen

Hej Daniel!
Idag fick jag ett mail som jag väntat på. Jag började tro att det blivit något fel för det brukar gå på 20 min, nu tog de två dagar. Mailet inleddes med orden…

Registrering genomförd
Hej,
Vi vill härmed informera dig om att registreringen av domännamnet 122dagar.com nu har blivit genomförd.

Sidan om vår bok är reggad Daniel. När den är klar, ja det vet jag inte, men klar kommer den att bli. Du ska förändra det här landet Daniel, det lovar jag dig!

LEX Daniel ska bli verklighet, jag kommer aldrig ge mig på den punkten.
Ensam är jag inte heller om den övertygelsen. Om du visste hur många som kontaktat mig på FB, genom denna sida och på QX. Alla skriver, gråter och säger samma sak:
”Daniel vill inte dö, så hur kunde detta få hända?”

Nej Daniel, du ville inte dö. Du ville leva. Du ville flytta till Göteborg. Din lägenhet var uppsagd sedan i juli, och din adress var redan flyttad. Du hade dina planer, och du hade dina drömmar. Om du fått leva så hade inte din adress varit Fiskegränd 6 i vilket fall som helst utan din adress hade varit 90 mil ifrån det där huset som du hatade så. Senast den 11 september klockan 16:04 pratade du om att du ville flytta.
Det kommer du få berätta om. Lika mycket som du kommer få berätta om vad som egentligen hände den sista tiden, med all den smärta som den tiden medförde för dig själv och andra. För vet du vad Daniel, nu räcker det.

LEX Daniel, SKA bli verklighet….

* Ingen ska behöva vänta mer än en vecka på att en individuell vårdplan upprättas.
* Ingen ska behöva vänta mer än en vecka på samtalskontakt
* Inför en tillfällig LPT, max en vecka, för personer med självmordsrisk. Under denna tid ska alla resurser sättas in för att kunna erbjuda en vårdplan som passar patientens behov och där självmordsrisken också bedöms. 
* Inför en nationell databas där alla patienters utskrivna mediciner registreras. Detta för att hindra att för mycket mediciner skrivs ut genom att man besöker olika läkare
* Landstingen ska vara skyldiga att erbjuda personer med ADHD (och andra Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) kurser och stöd i sitt funktionshinder.
* Människor som missbrukat sina mediciner ska ej kunna få ut mer än en veckas ranson i taget på apoteken. Om patientens mängd mediciner överstiger dödlig dos under en vecka ska patienten ej ha tillgång till mer än dagsanpassad dos.
* Varje landsting ska vara skyldiga att erbjuda en psykvård som är anpassad för människor med NPF.

Jag kommer aldrig någonsin ge med mig och ju längre tiden går desto mer övertygad blir jag. Om jag så ska behöva stå ensam och dela ut egna tryckta papperslappar om hur fel allt är så tänker jag inte ge mig.
Det är slut med att sitta och sörja i ett hörn nu, din död ska inte vara förgäves.

Kram!
/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.