Kommer den där boken snart eller?????????????

hämtaJag får emellanåt, oftare än vad man kan tro, frågor om när den där utlovade boken kommer, och frågor om varför den inte kommer?????
Någon frågar också om jag ångrat mig.
Så här är det…..

Böckerna, för det är ju faktiskt två som ska komma, är klara mer eller mindre helt. Första boken, eller andra om vi ska vara petiga och det ska vi ju, ”122 dagar” är klar på alla sätt. Sista delen ”Till sjukhuset upp på kullen” är också färdigskriven men genomgår lite korrigeringar.
Anledningen till att böckerna inte kommit ut som utlovat beror helt och hållet på privata orsaker. Sedan en tid tillbaka är jag sjukskriven, och att släppa böcker och samtidigt ha ett gott samarbete med Försäkringskassan blir lite som när Daniel bad psykvården i Umeå om hjälp = Katastrof

Jag kan väl iofs till en viss del förstå att det skulle se väldigt märkligt ut, till skillnad från psykvården i Umeå som jag inte förstår mig på alls, så därför står allt på paus tills jag vet hur saker och ting blir. Då böckerna också är ganska avslöjande och på sina ställen vittnar om diverse felaktigheter, mer än kanske många tror, så känner jag också att jag kommer behöva vara så stark så jag kan stå emot det eventuella bemötande som de kommer att få. Annars känns hela det här ”projektet” meningslöst.
Så nej jag har inte glömt av böckerna, och ja de kommer. Jag önskar verkligen att de redan släppts men livet blir ju inte alltid som man tänkt sig. Den här sidan är ju ett exempel på det.

Hur jag själv mår?
Skit om jag ska va ärlig, men än lever jag!

/Walentine

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.