Till Daniel: Vilken jävla värld du lämnade Daniel

DOK-Skriet-fran-samtiden_04Jag brukar, när jag kan, lyssna på kvart i fem ekot. Anledningen är väl kanske att jag, fram tills idag, ansett att de levererar nyheter mer än skit….

Låt mig berätta en sak för dig då jag inte riktigt vet hur nyhetsförmedlingen i himmelen fungerar: Det är ganska skit på jorden nu.
Det är krig, elände, svält och katastrofer överallt, och här i vår del av världen börjar allt mer skitsnack om invandrare dyka upp.
Hatobjektet nummer ett bland många, inkl en del av dina egna vänner, är föraktet mot tiggare, och man kan ibland tro att om bara tiggarna försvann skulle Sverige bli ett kanonland att leva i.

Dessutom är det den 27 januari idag och 70 år sedan Auschwitz befriades med medföljande minnesceremonier så det har varit en stor nyhetsdag. Visst nämndes en del av ovanstående, men det som verkligen gällde idag, och det som verkade skapa en sådan panik hos folk så att tsunamin 2004 i jämförelse blir en ren picknick för idag Daniel….
Ja håll i dig nu!…….

Idag gick Facebook ner!
Inte bara det, Instagram gick ner också!
Och de var nere en hel timme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det var nyheten ekots redaktion ansåg vara bland det viktigaste som hänt idag. Man hade dessutom dammat av någon gammal psykolog som hade åsikter om ämnet.
Vet inte Daniel, men ibland blir jag bara så less. Så jävla less.

Så om det strömmar in folk till himmelen nu tussen så vet du varför. Det beror inte på Syrien där 150 dör varje dag i krig. Det beror inte på utrensningar av hela städer i Afrika, varav den sista skedde förra helgen men som inte en käft brydde sig om. Det beror heller inte på svält eller annat utan på att Facebook var nere!

Suck

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.