God Jul Tussen Min

1324787614Så var det julafton igen Daniel.
För två år sedan frågade jag här om ni firade födelsedag för Jesus i himmelen, och visst är väl det en ganska bra tanke.
Just att ni sitter där runt ett bord med Jesus i mitten som kanske har en sån där hatt på sig och så sjunger ni för honom. Hoppas då att ni sjunger något mer muntert än de bedrövliga julsånger man spelat sönder överallt nu under december.

Jag önskar så Daniel att jag fick fira julen med dig men det går ju inte fast med mig är du i alla fall: I hjärtat, och där är du ju jämt.
Jag tänker ibland på hur det skulle varit om du levt, och hur det skulle sett ut under julen, men inser att det egentligen inte är någon ide att tänka på det för nu är det ju som det är, och livet går ju vidare och bla bla bla
Jag vill så gärna skriva något glatt för det är ändå jul, men det är svårt. Ja, jävligt svårt faktiskt. Herregud, jag vet inte ens om vi skulle firat julen tillsammans, men ändå känns det som att jag saknar dig här och det trots att vi inte ens firat någon ihop innan ens så jag har inget ens att relatera till.
Men det är väl så julen är. Det är en tid för mycket, och också en tid att minnas de som inte finns kvar lite mer än vanligt.

Men du ska veta att du på något sätt finns med mig idag,  och i morgon, och i alla dagar.
Och för alltid kommer du vara den klaraste stjärnan på min himmel för ingen kunde, och ingen kan, lysa som du.
Jag skriver lite mer till dig efter julhelgen för det har hänt saker, massor med saker….

God Jul älskade vän
Älskar dig, in i evigheten

/Walle

54352-Christmas-In-Heaven-What-Do-They-Do-

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.