Till Daniel: Tuppland

Att du har världens sötaste och goaste systerson vet du redan, men idag slog han nog någon form av rekord Daniel.
Han är inne i en fas nu då han gärna vill berätta hur saker ligger till, och gärna om precis allt.
Idag har han t.ex lärt Henke att man inte kan rikta ”muslampan” mot taket för Shirley kan inte klättra på väggar, och sen berättade han att katter gärna sitter i träd och så vidare.

Efter det var det min tur att få lite kunskap och geografi stod som ämne idag. Han berättade först att det finns olika språk, och sedan olika länder. Spanien finns, och Irak, och Palestina, och Finland och Sverige, och sedan berättade han att det finns ett land som heter Tuppland.
Jag som inte hade hört talas om Tuppland innan frågade exakt vart detta land låg och då berättade han, med tydlighet i rösten så att jag verkligen förstod, att Tuppland ligger långt bort. Man måste flyga dit och det tar 40 timmar! I Tuppland bor det bara människor och tuppar, och de pratar engelska, arabiska och svenska 😀

Han var bara så söt när han berättade det, och jag tycker att visst är Tuppland det bästa namnet på ett land ever?!
Någon gång ska jag skriva om landet Tuppland där bara människor och tuppar finns

Jag gjorde en coverbild till min Facebook om Tuppland, och om ni har Facebook i himmelen så kan du ju ta den.
Förresten, om ni har Facebook där uppe så adda mig!

Älskar dig tussen min,
in i evigheten

/Walle

10806239_1520146148241830_2113430526534374109_n

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.