Växeln Hallå?!

sinlaggJag har tidigare skrivit här om att jag försökt få någon från regerande parti i Västerbotten, Socialdemokraterna, att svara på några frågor.
Partiet har valt att helt ignorera mig, vilket ju är dumt när det gäller mig.
Tänkte bara för sakens skull klistra in ett inlägg jag skrev på S i Västerbottens facebooksida i december 2013. Ja så att det också finns med här på Till Daniel.se…

”Jag tycker det är skamligt hur Socialdemokraterna bemöter frågor och synpunkter om psykvården i Västerbotten.
Jag har 2 gånger mailat er och begärt få svar på era synpunkter angående hur psykvården på NUS bedrivs med tanke på de flertalet dödsfall som skett där de senaste åren. Jag har bemötts av total iskyla och har inte fått svar alls.
Inte heller Socialdemokraterna på riksnivå verkar vara intresserade av att svara på dessa frågor och jag ifrågasätter nu om S verkligen har ett intresse av att ta det ansvar som det krävs om man vill sitta i politisk majoritet i ett landsting

Kritiken mot psyk vid NUS är stor från flera håll, och något måste göras för människor dör av den vanvård som psykiatrin uppvisar. Att då bemöta frågor som i grunden handlar om en 23 åring som dog på grund av brister i ungefär allt är ingenting annat än ren skandal, och jag hoppas att Socialdemokraterna nu tar lite julledigt och sedan återkommer med mer energi för att stötta dom med psykisk ohälsa och som är i behov av en vårdgivare som hjälper dom istället för sänker dom.
Jag är säker på att Daniel Johansson, född västerbottning, skulle hålla med men det kan han inte. För Daniel dog efter 2 månaders vård på NUS och ni har mitt ord på att så länge jag lever kommer han inte glömmas av. För vi kan inte ha en psykvård där patienterna blir sämre av att ligga inne än att inte få någon ”vård” alls, och det är exakt så psykvården på NUS just nu fungerar.Ni borde skämmas S som bemöter mail med tystnad. Riktigt skämmas och jag hoppas julskinkan smakar extra salt i år.

/Walentine Andersson ”

Inte heller detta inlägg svarade någon från S på.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.