Varför visade ni inte upp avd 41 kära NUS?

100056.jpgI media har vi idag, och igår, kunnat läsa om att en läkare motade bort Jimmie Åkesson från Sverigedemokraterna när han ville besöka en avdelning på NUS. Läkaren hade hänvisat till patientsäkerheten.

Jag säger ingenting om Åkesson, även om jag delar hans politiska uppfattning lika mycket som jag anser att IVO i Umeå gör ett bra jobb, och jag säger ingenting om händelsen på NUS i sig men det jag inte begriper är varför NUS inte tog med sig Åkesson till avdelning 41 på psykiatriska kliniken istället.

För då hade ju Åkesson fått se en fullt fungerande avdelning, och en klinik, där inga fel begås alls, och där allt flyter på som det ska. Patienterna är nöjda och råkar dom dö eller så beror det på dom själva, och det är aldrig klinikens fel.
Dessutom vet jag av egen erfarenhet att det bara är att promenera in med hur mycket packning som helst utan att någon reagerar, och medicinhanteringen på kliniken är också den på alla sätt helt fantastisk!

Kortfattat: Alla de Lex Maria anmälningar över självmord som kom från den kliniken under 2012 och 2013 bevisar ju bara vilken fantastisk klinik Psyk vid NUS är, och varför man inte vill visa upp detta är helt obegripligt.
Så nästa gång en politiker kommer på besök…
Visa då upp det finaste ni har!

Bara ett tips NUS från mig till er. Självklart i all vänlighet…..

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.