Vet ni….

Man kan sitta och säga att saker som sker är så hemskt utan att göra något åt det.
Man kan tycka att saker som sker är fruktansvärda utan att orka engagera sig för att det inte ska hända igen.
Man kan tycka allt om allt, och samtidigt inte göra något alls….

Eller så kan man engagera sig, stötta de som försöker förändra saker till det bättre och visa att man bryr sig.
Alla har råd med 100:- om året så gå med du med och stötta oss som försöker göra saker bättre. Vi behöver ditt stöd och din support nu!

(Nu ber jag er ni, faktiskt, tusentals läsare av tilldaniel.se om hjälp. Jag har hört så många gånger att det är så bra att jag försöker göra något för att det som drabbade Daniel inte ska ske igen. Nu är jag och några andra i startgroparna för att faktiskt göra något kreativt. Det kommer aldrig någonsin, tyvärr, få Daniel tillbaka, men det kan göra att det blir mindre liknande fall i framtiden.
Det är för mig det finaste sättet att hedra Daniel på för han dog inte av hög ålder. Han dog på grund av ett samhälle och en vårdgivare som svek honom på alla sätt.
Daniel var en av de 1523 människor som i statistiken klassades som självmord 2012 även om alla idag är överens om att han faktiskt inte tog livet av sig. Detta sker hela tiden, och det är allas ansvar att sätta ner foten och sluta upp med att leka struts och gömma huvudet i sanden för det kommer ske igen, och igen, och igen, och igen….
Och till er som bland annat gnäller på mig, min person och hur jag agerat så har jag ett annat tips då: Hjälp oss då se till att fler minnessidor över omkomna på grund av cyniska vårdgivare inte behöver startas. Ni förstår att det kanske är dags att man lär sig göra skillnad på sak och person…..
Som sagt, alla har råd med 100:- om året)

/Walentine

annons

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.