Till Daniel: Kom hit :(

loneliness-ideami-2Behöver dig ikväll. Behöver dig nu som den där kvällen hemma hos mig när jag ringde det där samtalet och när du var med.

Jag försöker vara stark Daniel. Jag försöker göra en del saker för att göra andra saker bättre. Jag försöker vara stark, och strong. Jag försöker göra mitt liv så att det jag lärde mig av dig vill jag förvalta, men ibland är det svårt.
Ibland är det svårt att vara stark och skriva och tänka och planera för allt, när jag bara vill skrika rakt ut att jag inte vill finnas en sekund till här utan dig! För jag vill ju inte det.
Fan vad jag saknar dig. Fan vad jag saknar oss, fan vad jag saknar våra samtal.

Nu kommer mitt liv förändras igen, och ännu en gång kommer en ovisshet ligga över mig, och jag är inte bra på det. Ännu en gång kommer jag tvingas in i ännu mer isolering och ensamhet, och kommer jag klara det Daniel?

Är jag stark? Är du med mig? Är du hos mig?
Jag behöver dig, jag saknar dig.
Vi ses snart fina du. Kanske snabbare än vad man trott….

Jag älskar dig, in i evigheten

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.