Till Daniel: Ensamhet

När jag skrivit eller funderat på att lämna Göteborg så brukar mina vänner i Göteborg säga att jag är dum som funderar på det. Främsta anledningen brukar vara att jag har ju så många vänner i Göteborg.
Människor som inte bor i Gbg säger det samma. Inte kan jag säga att jag känner mig ensam för så många tycker ju SÅ mycket om mig.

Idag har min telefon varit tyst, väldigt tyst.
Inte ett samtal. Inte ett sms.
Idag fyllde jag år.

Vet du vad Daniel? Mina vänner skulle inte upptäcka att jag var död förrän likmaskarna från min döda kropp skulle krypa ner i maten framför dom.
Sedan efter skulle det dåliga samvetet komma, och det vet vi ju hur det kan yttra sig.

Idag fyllde jag år.
Grattis Walle!

Bookmark the permalink.

One Response to Till Daniel: Ensamhet

  1. Freddie Brewitz says:

    Hej Walle! Jag tillhör ju inte skalan som känner dig eller säger att du ska stanna bland alla vänner i Göteborg. Men det minsta jag kan säga är grattis då jag sett ditt inlägg. Grattis på födelsedagen Walle. Det gör ont att läsa dina inlägg, även dagens om än ondare än andra. Du gör ett fantastiskt jobb med ’Till Daniel’ och alla brev etc. Jag har inte mer att säga, jo följ ditt hjärta. Kram Freddie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.