En tanke slog mig IVO…

Jo kära IVO.
Det där med den där omprövningen som ni gjorde men som ni sen inte gjorde men som eran generaldirektör, innan ni sade att ni inte gjorde det, sade att ni gjorde (Om ni blir förvirrade IVO av min text så är det ingenting med hur förvirrade alla andra blir av er)….

Är det inte fantastiskt konstigt att verksamhetschefen för Psyk på NUS svarar tidningen Västerbotten Kuriren när dom skrev om detta ”fall” i augusti att ärendet låg hos er för att ni skulle förklara om fel begåtts. Ja menar, det låg ju inget hos er då för ni hade ju inte tagit upp fallet igen enligt erat beslut den 30 oktober. Varför svarar hon så? Varför svarade hon inte, ”VI HAR INTE GJORT NÅT FEL JU!”

Ärligt, är det inte bara enklare att ni börjar bete er som det ska ni ska vara: En inspektion för vård och omsorg?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.