Till Daniel: Love is in the air

red-heartGud, jag har velat berätta det för dig så länge…
Jennie har träffat en kille!
Idag blev det liksom officiellt.
Fast de e klart att om du levt hade du varit den första som vetat det. Då hade du och Jennie redan hunnit analysera varje atom i honom, men nu är du ju inte här så jag berättar det i alla fall, även om jag tror Jennie kanske redan gjort det.

Och du, oroa dig inte. Han är en toppenkille, och du hade godkänt honom direkt.
Vet ju att du haft vissa synpunkter innan liksom…. :p

Jag träffa dom ihop häromdagen och det va så fint bara att se dom tillsammans, och jag är så glad för hennes skull. Fan jag blev riktigt rörd att se dom ihop.
Jag har ju döpt om Jennie till Crazy Cousin from the north, svägerska Light blev liksom för deppigt insåg jag, och när jag satt där bredvid dom kände jag mig så glad för hennes skull.
Hon har haft det så jävla jobbigt och jag är så glad för henne skull att hon fått någon som dels gör henne lycklig, och som också kan dela lite av hennes liv med henne.
Kevin tycker också om honom, det märks så tydligt. Ja, allt verkar bara helbra helt enkelt 🙂

Jag tror inte jag vet någon som jag önskar så mycket gott som Jennie, och att få se din syster lycklig, att få höra henne när hon liksom lite fnittrande pratar om sin kille, ja det slår allt. Kärlek är underbart, eller hur Tussen!

Min egna längtan efter kärlek dog med dig. Efter det har jag insett att mitt liv kommer levas i ensamhet för jag klarar inte att förlora fler människor jag älskar nu,  men jag är så glad för hennes skull. Hon är liksom den ende jag har. Den ende som jag på något sätt kan kalla för familj.

Är så glad för hennes skull, och det vet jag att du är också.

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.