Politikerförakt, betyder det politiker som föraktar människor?

Jag vill inte och kommer inte göra Daniels och andras död till en fråga där det gäller att välja politisk färg, men faktum kvarstår att genom att ha kontaktat Västerbottens politiker så kan jag konstatera att alla partier utom de i politisk majoritet svarat. Socialdemokraterna har t.ex bemött mina synpunkter med fullständig ignorans både på kommunal, regional och riksdagsnivå.

Därför tänker jag vrida på kranen lite mer nu och sätta mer press på de politiska partierna. Det är majoriteten som ansvarar för besluten som tagits i regionen och de som sitter som politiker ska också få svara upp för sina handlingar.

Detta är inte över.
Daniels död ska inte ha varit förgäves.
Detta är bara början…

/Walentine

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.