Till Daniel: Nattis

Ligger i min säng, och kan inte sova.
Du vet hur de är med det. Min sömn borde få pris som landets värsta.

Kom bara att tänka på dig, och alla våra sömnlösa nätter. Fast alla dom var ju inte direkt för att vi inte kunde sova. Det är otroligt egentligen hur många nätter vi hann med där vi valde att strunta i att sova och sen gick vi till jobbet på morgonen. Det var iofs bra för sen somna vi tidigt på kvällen 🙂

Vad jag saknar det Daniel, ja Gud vad jag saknar det. Jag kände mig så levande då.

Du blev min sista bästa vän och min sista kärlek. Det ska jag tänka på när jag nu sover, och att vi snart ses igen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.