Bullshit

bullshitEn litet brev på posten får en att explodera. Folks ageranden på Facebook får en att skrika rakt ut i raseri. Ett telefonsamtal får en att vilja slå sönder en dörr här hemma.

Kommer du ihåg Daniel när vi satt i köket och jag började prata om ”Optimerad Bemanning” och blev allt mer förbannad ju mer jag pratade om det och till slut hoppade jag av ilska? Du satt och garva som fan och sade att de inte fanns nåe roligare än när jag var arg.
Du lär sitta i din himmel och asgarva nu  då Tussen min, för nu är Walle arg.

Herrejävlar vad jag längtar till Västerbotten och Norrbotten nu.
Gör er redo norrlänningar, det drar ihop sig till storm…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.