Vill du hjälpa till med utgivarbevis?

Till Daniel ligger, som alla sajter gör normalt, under PUL-lagen och detta gör att det ibland blir svårt att helt kunna skriva öppet om händelserna runt Daniel och andra liknande fall. Genom att införskaffa ett ”Utgivningsbevis för databaser” får sidan samma grundlagsskydd som radio, tv och tidningar har för sina så kallade databaser. Med ett sådant kan information publiceras med stöd av Sveriges grundlag.Ett sådant vill jag ha för denna sida och därför ber jag nu om er hjälp. Att införskaffa ett sådant utgivarbevis kostar 2000:- kronor och är sedan giltigt i 10 år.

Efter att ha varit sjukskriven och annat den senaste tiden finns det inte utrymme i min ekonomi att ha råd med detta så därför är jag helt enkelt så fräck så jag ber er om hjälp.
Om du känner att du vill och har råd så klicka på donationsbilden här nedan och sätt in det belopp du känner för och har råd med.
Jag tackar på förhand och kommer självklart redovisa hur det går med utgivarbeviset. Ansökan kommer skickas in med en gång när pengarna är ihopskramlade.
Vid frågor så maila mig på walentine(snabel-a)walentine.com

/Walentine

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.